Premium Edition 700 Gram

Premium Edition 700 Gram

Massara’nın imzası Premium Edition. İçinde gurme lezzetlerimizi bulabileceğiniz Masaranın seçtiği en iyi malzemelerin bal ile kaplanarak birbirlerine sarıldığı ve akışkan lezzeti ile tadı sadece damağınızda değil avuçlarınızda da kalacak büyülü bir kutu.

Premium Edition 350 Gram

Premium Edition 350 Gram

Massara’nın imzası Premium Edition. İçinde gurme lezzetlerimizi bulabileceğiniz Masaranın seçtiği en iyi malzemelerin bal ile kaplanarak birbirlerine sarıldığı ve akışkan lezzeti ile tadı sadece damağınızda değil avuçlarınızda da kalacak büyülü bir kutu.

Babil Kurabiyesi 500 Gram

Babil Kurabiyesi 500 Gram

Babil her zaman asma bahçeleri ile bilinse de aslında en az onun kadar şanına yakışır başka bir sır daha gizlediğini biliyor muydunuz? Peki ya bu sır, içi taptaze hurma dolu, lezzeti fi tarihinden beri diyar diyar nam salmış ‘Babil Kurabiyesi desek? Massara’nın ev sıcaklığında ayarlanmış fırınlarında tekrar yorumlanan bu lezzet sizi o diyarlara geri götürecek.

Babil Kurabiyesi 250 Gram

Babil Kurabiyesi 250 Gram

Babil her zaman asma bahçeleri ile bilinse de aslında en az onun kadar şanına yakışır başka bir sır daha gizlediğini biliyor muydunuz? Peki ya bu sır, içi taptaze hurma dolu, lezzeti fi tarihinden beri diyar diyar nam salmış ‘Babil Kurabiyesi desek? Massara’nın ev sıcaklığında ayarlanmış fırınlarında tekrar yorumlanan bu lezzet sizi o diyarlara geri götürecek.

Dopdolu Keyif 500 Gram

Dopdolu Keyif 500 Gram

Hayatın keyfini Dopdolu yaşayanlardansanız ve bana bir çeşit yetmez, ikisi ise az gelir diyorsanız dopdolu keyif tam size göre. Babil Kurabiyesinin hurmasını, Bol Cevizlinin cevizini, Fıstık Karnavalının fıstığını insanı şımartırcasına tek bir kutuda buluşturduğumuz bir başka Massara harmonisi Dopdolu Keyif. Doya doya yemekten kendinizi alamayacağınız, dopdolu bir lezzet teklifi.

Akça Pakça 400 Gram

Akça Pakça 400 Gram

Tadında ve kokusunda çocukluğumuzdan izler taşıyan, hepimizin hafızasında nostaljik ve unutulmaz un kurabiyesi lezzetinin yepyeni yorumu Akça Pakça. Un kurabiyesinin sade güzelliğine nefis Antep fıstıklarını koyduk ve damağınıza layık lezzetli mi lezzetli bir kurabiye pişirdik. Ninelerimizin un kurabiyesini özleyenlerin özlemlerini giderecekleri bu eşsiz Massara tadı sizi geçmişe götürecek.

Akça Pakça 200 Gram

Akça Pakça 200 Gram

Tadında ve kokusunda çocukluğumuzdan izler taşıyan, hepimizin hafızasında nostaljik ve unutulmaz un kurabiyesi lezzetinin yepyeni yorumu Akça Pakça. Un kurabiyesinin sade güzelliğine nefis Antep fıstıklarını koyduk ve damağınıza layık lezzetli mi lezzetli bir kurabiye pişirdik. Ninelerimizin un kurabiyesini özleyenlerin özlemlerini giderecekleri bu eşsiz Massara tadı sizi geçmişe götürecek.

Bol Cevizli 400 Gram

Bol Cevizli 400 Gram

Tutku ve ustalık dolu deneysel bir mutfağa ceviz girmeseydi olmazdı. İnce kabuklu, mevsiminde toplanmış tap taze cevizler girdiği her tarife renk kattı, Massara Bol Cevizli’yi ise bol bol cevizden yaptı! Bu cevizli lezzet, ailenizin bol keyifli çay masalarından, zihin açıcı toplantı masalarına kadar sizlere doya doya, ağız tadıyla eşlik edecek.

Bol Cevizli 200 Gram

Bol Cevizli 200 Gram

Tutku ve ustalık dolu deneysel bir mutfağa ceviz girmeseydi olmazdı. İnce kabuklu, mevsiminde toplanmış tap taze cevizler girdiği her tarife renk kattı, Massara Bol Cevizli’yi ise bol bol cevizden yaptı! Bu cevizli lezzet, ailenizin bol keyifli çay masalarından, zihin açıcı toplantı masalarına kadar sizlere doya doya, ağız tadıyla eşlik edecek.

Susamlı Babil 400 Gram

Susamlı Babil 400 Gram

Nefis Babil Kurabiyemizin susam ile birlikte eşsiz bir başka yorumu Susamlı Babil. Bereketiyle sofraları birleştiren, tatlı yedirip tatlı konuşturan, özenle seçilmiş hurmalar ile tap taze susamları lezzetli Massara hamuruyla buluşturduk. Siz doya doya yiyin diye güzelce pişirdik. Ortaya Babil Kralı’nı bile kıskandıran lezzette, mis gibi bir kurabiye çıkardık.

Fıstık Karnavalı 320 Gram

Fıstık Karnavalı 320 Gram

Bir kurabiye düşünün, içi dolu dolu Antep Fıstığı, dışı lezzetli Massara hamuru. Antep fıstığının karşı konulamaz tadı her bir ısırıkta sizi lezzetli bir karnavala davet ediyor. Hiç bitmesin diyeceğiniz bu karnaval, kurabiyemizin hepsini yiyip bitirene kadar aklınızda kalacak. Antep Fıstığı tutkunlarının kendilerini bulabilecekleri ve doya doya yiyecekleri yeni bir kurabiye Fıstık Karnavalı.

Fıstık Karnavalı 160 Gram

Fıstık Karnavalı 160 Gram

Bir kurabiye düşünün, içi dolu dolu Antep Fıstığı, dışı lezzetli Massara hamuru. Antep fıstığının karşı konulamaz tadı her bir ısırıkta sizi lezzetli bir karnavala davet ediyor. Hiç bitmesin diyeceğiniz bu karnaval, kurabiyemizin hepsini yiyip bitirene kadar aklınızda kalacak. Antep Fıstığı tutkunlarının kendilerini bulabilecekleri ve doya doya yiyecekleri yeni bir kurabiye Fıstık Karnavalı.

Akça Çıtır 400 Gram

Akça Çıtır 400 Gram

Massara’nın, Akça Pakça ve Ballı Çıtır tutkunlarına özel olarak yaptığı bir buluşma olan Akça Çıtır kurabiyesi, kurabiye severlerin tek bir kutuda iki farklı lezzeti bir arada bulabilecekleri özel bir Massara harmonisi. Biraz Akça Pakça, biraz Ballı Çıtır bana Doya Doya yeter diyorsanız tam size göre bir kurabiye Akça Çıtır.

Ballı Çıtır 400 Gram

Ballı Çıtır 400 Gram

Tek bir ısırıkla bal ve susamın tüm cazibesi damaklarınızda çıtırdarken aklınızdaki tek düşünce bir sonraki lokmaya geçmek olacak. Balın ve susamın mucizevi lezzetinden yola çıktık, Ballı Çıtır’ı fırına verdik. Massara Lezzet Ailesi’nin üyesi, yeni bir tat, yeni bir çıtır. Sizleri alışkanlık tehlikesi olan Ballı Çıtır lezzetinin ne kadar çabuk bitebileceğini keşfetmeye davet ediyoruz.

Ballı Çıtır 200 Gram

Ballı Çıtır 200 Gram

Tek bir ısırıkla bal ve susamın tüm cazibesi damaklarınızda çıtırdarken aklınızdaki tek düşünce bir sonraki lokmaya geçmek olacak. Balın ve susamın mucizevi lezzetinden yola çıktık, Ballı Çıtır’ı fırına verdik. Massara Lezzet Ailesi’nin üyesi, yeni bir tat, yeni bir çıtır. Sizleri alışkanlık tehlikesi olan Ballı Çıtır lezzetinin ne kadar çabuk bitebileceğini keşfetmeye davet ediyoruz.

Kullandığımız Malzemeler

Eşsiz Massara lezzetlerinin arkasında en kaliteli malzemelerin doyulmaz tatları var.

Antep Fıstığı

Antep Fıstığı

Ülkemizde ilk kez Gaziantep’te yetiştirildiği için antep fıstığı olarak anılan bu kabuklu meyve, özellikle B6 vitamini açısından oldukça zengindir. Hücre yapılarını yenilemeye yardımcı olduğundan ciltte yaşlanma belirtilerini yavaşlatır. Bazı deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Sindirim sistemi ve sinir sistemi işleyişini destekler, kas gelişimine yardımcı olur. Görme bozukluklarının tedavisinde kullanılır.

Bal

Bal

Cilalı taş devrinden bu yana insanlık tarihine eşlik eden bir besin olan bal, kan hücrelerini yenileme özelliği sayesinde birçok hastalığın etkilerini daha oluşmadan engellemeye yardımcı olur. C vitamini ve demir eksikliğinin giderilmesinde ise önemli bir rol oynar. Cilt güzelliğine de faydası olan bal, bir gençlik iksiri gibi vücut metabolizmasının kendisini yenilemesine destek veren bir besin kaynağıdır. Özellikle aç karnına yenilmesi tavsiye edilir.

Ceviz

Ceviz

Türk mutfağında hem tatlı hem tuzlu tarifler için vazgeçilmez olan ceviz, lezzeti kadar faydalarıyla da önemli bir yere sahiptir. İçeriğinde ki kalsiyum, demir, magnezyum ve selenyum gibi önemli minerallerin yanı sıra, A, C, E, K ve B vitaminleri bakımından da oldukça zengindir. Özellikle şeklinden dolayı insan beynine benzetilen ceviz tam bir beyin dostudur. Hafıza kaybı, depresyon ve strese karşı birebirdir.

Fındık

Fındık

Antik adı ile ‘Pontos Cevizi’ olarak bilinen fındık, Kuzey yarımkürenin ılıman iklimlerinde yetişen kıymetli bir ağacın meyvesidir. İnsanlık tarihinin en kadim ve insanlığın gelişiminde kritik rol oynayan besinlerinden birisidir. Eczacılıktan saray mutfaklarına kadar geniş bir gastronomik cetvele sahip, sağlıklı bir yağ deposu olan fındık; kas ve kemik gelişimine destek verir, fiziksel ve zihinsel rahatlamayı sağlar ve kalp damar hastalıklarıyla savaşır. Bereketli Doğu Karadeniz topraklarının ev sahipliğini yaptığı fındık, E ve B vitaminleri, Omega 3, demir, potasyum, kalsiyum, çinko ve magnezyum açısından oldukça zengindir.

Hindistan Cevizi

Hindistan Cevizi

Anavatanı tam olarak bilinmese de tüm tropikal iklimlerde yetişen hindistan cevizi, düzenli olarak tüketildiğinde kemikler ve dişler için tam bir koruyucudur. İçeriğindeki yağ asitleri sayesinde kuru ciltler ve kuru saçlar için önemli bir nemlendirici özelliği vardır. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve buna bağlı olarak vücuttaki bakteri ve virüslere karşı oldukça etkilidir. Hücreler için enerji kaynağı olmasının yanında diyabete karşı etkin bir rol oynar.

Hurma

Hurma

Babil Uygarlığının tüm insanlığa bir armağanı olan hurma insan sağlığı açısından kuşkusuz en faydalı besinlerin başında gelir. Hurmanın içerdiği mineral ve vitaminler saymakla bitmeyecek kadar fazladır. Tam bir kalp dostudur, antioksidan kaynağıdır, hafızayı güçlendirir, diyabete ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarına birebirdir. Sinir ve sindirim sistemini düzenler, yaşlanmayı geciktirir. Kemikleri ve gözleri kuvvetlendirir.

İncir

İncir

Kibele’nin kutsal meyvesi incir, Anadolu’nun kadim mucizelerinden biri olarak bilinir. İçinde yok yok desek yeridir. Güçlü bir antioksidandır, bağışıklık sistemini güçlendirir,sindirim sistemine yardımcı olur, vücut direncini güçlendirir ve yorgunluk hissini ortadan kaldırır. Tüm bunların yanında A, E ve K gibi birçok vitamin açısından da oldukça cömert bir meyvedir ve alırken özellikle koyu renkli olanları tercih edilmelidir.

Kaju Fıstığı

Kaju Fıstığı

Güney Amerika yerlilerinin yüzyıllardır yetiştirdiği kaju fıstığı, C, E, K ve B6, B12 vitaminlerini içerisinde çokça barındırıyor ve tüm bunlara ek olarak magnezyum, demir, sodyum ve potasyum gibi minerallerin deposu olarak biliniyor. Yüksek antioksidan özelliği sayesinde vücutta bulunan toksinlerin atılmasına yardımcı olur, kalp sağlığı açısından oldukça faydalıdır. Uyku sorunu yaşayanlar için birebirdir. Sinir sistemini rahatlatarak baş ağrılarını azaltır.

Kakao

Kakao

Maya Uygarlığının bizlere mirası kakao, insan vücudu için en değerli besinlerden biri. Kakaonun içerdiği antioksidanların, özellikle beyne giden damarlardaki kan akışını hızlandırdığı ve rahatlattığı biliniyor. Aynı zamanda kalp hastalığı ve demansı önlediği de son araştırmalarla kanıtlandı. Kakao vücutta mutluluk hormonu salgılanmasını tetiklediği için stresli bir günü geride bırakmanın en keyifli yolu olarak kabul ediliyor.

Susam

Susam

Doğu’nun kadim tohumlarından biri olan susam, mutfaklarda kullanılmasının yanı sıra koruyucu ve tedavi edici özellikleriyle de bilinir. A, E ve C vitaminleri içeren susam aynı zamanda mineraller açısından da çok zengindir. İçerdiği mineral ve vitaminler özellikle kalp ve kemik sağlığı için oldukça yararlıdır. Tüm bunların yanında cilt ve saç sağlığı açısından çok faydalıdır. Susamın ağrı kesici özelliği ise asırlardır Anadolu’da yaygın olarak kullanılan bir tedavi ürünüdür.